Gratis retour binnen 14 dagen

Home » Shop Women
sportlegging met telefoonzak

De JUSS7 sport tops zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal, waarbij de stoffen op een duurzame manier worden gemaakt en de kwaliteit naar een hoger niveau wordt getild. Met onze sport tops is rekening gehouden met alle veel voorkomende problemen zoals; 

  • De sport crob top is wat langer. De ruimte tussen de legging en de crob top sluit meer aan en laat dus minder buik zien. Met een unieke twist aan de achterkant van de crob top.
  • De sport t-shirt is in het rood egaal en in het zwart, heeft het mesh aan de zijkant. Hierdoor gaat het sporten hand in hand met elegantie. De sport t-shirt heeft wat langere mouwen en is op het lijf ook wat langer. De taille wordt met ons JUSS7 sport shirt extra aangeduid door een unieke twist op de achterkant van het t-shirt.
  • De longsleeve is voorzien van dezelfde unieke twist aan de achterkant zoals op de shortsleeve. De mouwen zijn wat langer gelaten voor de vrouwen die wat langer zijn en dit geldt ook voor het lijf. Het zal niet te kort zijn voor het langere lichaam.
  • De sport singlet is voorzien van gemak en ruimte. Deze heeft ook weer een unieke taille twist aan de achterzijde en valt lekker lang. De sport singlet valt lekker van het lijf af en zit aangesloten, maar toch comfortabel.
  • De sport hoody heeft een perfect fit en is gemaakt voor alle lengtes. Heb jij je hoody liever wat losser? Neem dan een maatje groter, dat is geen probleem voor de pasvorm. De armlengte is lekker warm om er buiten het sporten om lekker in te kunnen kruipen.
econyl sportlegging met telefoonzak

De JUSS7 Sportlegging is van alle gemakken voorzien, deze sportlegging heeft een telefoonzak op het bovenbeen en nog een zakje op de onderrug voor alle pasjes e.d. Deze sportlegging heeft een extra lang been en valt in de smaak bij iedereen, die het lekker vind om de sportlegging ook daadwerkelijk tot de enkel te dragen. Het band zorgt ervoor dat de broek niet afzakt tijdens het sporten en dat het heerlijk op zijn plek blijft.

De active trainingsbroek is uniseks en oorspronkelijk gemaakt voor de mannen. Deze broek is net zo in trek bij de vrouwen en misschien nog wel populairder. Aan de onderkant strak en aan de bovenkant wat meer baggy. Heerlijk comfy en ideaal voor het sporten en alle dagelijkse uitdagingen!