Gratis retour binnen 14 dagen

Home » Shop Men
lange trainingsbroek heren

De JUSS7 Sport t-shirts en long tops zijn allemaal gemaakt van gerecycled materiaal. Alle materialen zijn uit Europa en zijn ook geproduceerd in Europa. Hierdoor houden wij goed zicht op de kwaliteit en het gebruik van de stoffen. De gebruikte stoffen gaan tegen nare geurtjes, zweetplekken en hebben een quick dry methode. De two-way stretch zorgt voor een optimale pasvorm en ideale pasvorm tijdens het sporten. De shirts van JUSS7 zijn lange sport shirts, wij raden dan ook aan om de shirts een maat kleiner te nemen, als je het graag wat strakker hebt zitten. Je levert niet in op de lengte met deze lange sport tops van JUSS7.

Was je sportkleding ten alle tijden met waspoeder. Dit is voor het behoud van de kwaliteit, de waspoeder gaat namelijk door de vezels heen voor een optimale reiniging. Hierdoor kan jij extra lang genieten van een JUSS7 Sport top en geven wij je daarom een zakje waspoeder bij je bestelling om het te proberen.

Wij horen je al denken #putthatonmylijf.

sport short telefoonzak heren
boks shirt heren
sport sok heren
econyl short heren

Wij geven een extra dimensie aan onze sportbroeken. De 2in1 sport shorts van JUSS7 zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en zorgen voor een optimale pasvorm tijdens het sporten. De functionaliteit van deze broeken staat bij ons hoog in het vaandel, het opbergen van je telefoon en andere zaken was nog nooit zo makkelijk. In het lang en kort, om de zomer en de koudere periode op te kunnen vangen. De lange trainingsbroeken zijn bij ons nooit meer tekort en zal heerlijk strak aanvoelen om de enkel. 

Houd er rekening mee dat de broeken voorzien zijn van stretch en dus kan het zijn dat deze een beetje uitlopen, daarom is het zo dat je je eigen maat moet aanhouden. Dit staat per product uitgelegd op de productpagina, om je zo de beste informatie te geven over de benodigde maat.

Onze sportbroek met telefoonzak is een musthave deze periode en is handig voor elke sport die je kunt bedenken!