Gratis retour binnen 14 dagen

Home » More JUSS7 » Giftcard

JUSS7 GIFTCARD

Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren gaat tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan. Maar het duurt vaak nog te lang voor er een diagnose is en voordat ze profijt hebben van nieuwe behandelingen. Kinderen met een spierziekte kunnen niet wachten. Elke dag met een spierziekte is er een te veel. Spieren voor Spieren verbindt en activeert kennis en kracht om sneller diagnose en behandelingen mogelijk te maken. Dat kost veel geld en inspanning. Van mensen die daar net als Spieren voor Spieren vol voor willen gaan. Samen kunnen wij onze gezonde spieren gebruiken om geld in te zamelen voor zieke spieren. Zo komt genezing voor kinderen met een spierziekte sneller dichterbij.

 

Om hier een steentje aan bij te kunnen dragen als sportmerk, doneren wij een bedrag van onze giftcards aan Spieren voor Spieren.

Een cadeau en tevens een steuntje in de goede richting voor Spieren voor Spieren.  

Giftcard

GIFTCARD JUSS7

€ 10,00
Giftcard
Giftcard

GIFTCARD JUSS7

€ 10,00

Wil je JUSS7 cadeau doen, maar je weet niet wat?

Dan hebben wij nu voor jou de "Giftcard". Met deze giftcard kan je shoppen op onze site en deze cadeau doen aan hem of haar. Je ontvangt een gepersonaliseerde cadeaubon met nog een "gift' van ons erbij. Hoe leuk is dat?!

Hoe bestel je de giftcard?

- Bestel de giftcard hieronder en geef aan welk bedrag je erop wilt zetten.

(Staat het gewenste bedrag er niet bij? Stuur ons even een berichtje, dan zorgen wij daarvoor)

- Geef aan of je het op je eigen adres afgeleverd wilt hebben of dat wij het op een ander adres afleveren.

- Wij zullen de giftcard registreren en uiteraard mooi verpakken voor verzending.

- Er hangt een unieke code aan deze giftcard, deze is daarom maar 1 keer geldig en het bedrag moet in 1 keer worden gebruikt.

 

Het is mogelijk om de giftcard i.c.m. andere artikelen te kopen. Geef dan por favor even aan of het allebei cadeaus zijn, dan pakken wij dat gelijk even voor je in.

Grazi!