Gratis retour binnen 14 dagen

Home » Bestellen en bezorgen
 1. Welke bezorgopties kan ik kiezen?

Je kunt kiezen uit de volgende bezorgmogelijkheden:

 • Bezorging bij jou thuis met PostNL.
 • Bezorgen op een servicepunt PostNL.

  

 1. Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 1 tot 2 dagen te bezorgen. Mocht je na 2 dagen je bestelling nog niet hebben ontvangen, kun je contact opnemen met de klantenservice. (mail; info@juss7.com)

 

 1. Kan ik vanuit het buitenland een bestelling plaatsen?

Het is mogelijk om je bestelling binnen de EU te verzenden. Staat het gewenste land niet tussen de bezorgopties, neem dan contact op met de klantenservice.

 

 1. Kan ik mijn bestelling laten bezorgen op een ander adres?

Dit is zeker mogelijk. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun je een afwijkend bezorgadres invullen. Het versturen naar een postbus is niet mogelijk.

 

 1. Kan ik mijn bestelling wijzigen/annuleren?

Indien je iets aan je bestelling wilt wijzigen/annuleren kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen jou het best adviseren.

 

 1. Wat is de status van mijn bestelling?

De status van je bestelling kun je terug vinden in de mail, wij sturen een bevestigingsmail en vervolgens de track and trace van het pakket.

   

  7. Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, hoe lossen we dit op?

  Oeps, wij hebben een fout gemaakt bij het inpakken van je bestelling. Neem zsm. contact op met de klantenservice en we proberen het zo snel mogelijk op te lossen. Dit kan via onze mail.

    

  8.Er ontbreekt iets aan mijn bestelling. Ontvang ik dit nog?

  Het kan zijn dat er nog een pakket onderweg is. Indien deze niet binnen 5 dagen na het plaatsen van de bestelling is geleverd, neem dan contact met ons op.